• Matrimonio

  Të martohesh në romë?

  Pse jo?

  Idetë dhe stili juaj janë baza e realizimeve tona; u japim vlerë detajeve, sugjerojmë skenografi sipas rastit, ofrojmë shërbime origjinale dhe ndërhyjmë vetëm me kërkesën tuaj.

  Zbulo sherbimet qe ne ofrojme
 • Viaggio

  Udhëtim në itali

  Ju duhet vetëm të relaksoheni

  Do të jenë profesionistët që do të merren me organizimin e eventit tuaj, duke ju dhënë mundësinë të relaksoheni dhe të shijoni punën e përfunduar më së miri.

  Zbulo sherbimet qe ne ofrojme
 • Impresa

  Organizojini me ne eventet tuaja

  Vlerësojmë buxhetin tuaj

  Falë lehtësirave, ndihmës dhe raporteve të vazhdueshme me furnizuesit tanë të përzgjedhur, ju do të shijoni ofertat e tyre më të mira, duke arritur të merrni rezultatin më të mirë të mundshëm, kundrejt çdo kërkese ekonomike (raporti cilësi/çmim).

Projektues dasmash

Duke ua besuar Rome Wedding Events ditën tuaj të dasmës, i jepni asaj më shumë vlerë dhe, padyshim, keni edhe shumë avantazhe.

Shërbime turistike dhe hostes

Rome Wedding Events, e cila ideon dhe organizon evente, u siguron firmave mundësinë të përzgjedhin mes një personeli të plotë e me kualifikim të lartë. 

Udhëzuesi i blerjeve

Udhëzuesi i blerjeve (Personal shopper) ju ndihmon të ndryshoni pamjen tuaj ose ta përmirësoni atë.

Sherbime te tjera

Festa ditëlindjesh, përvjetorë, lamtumira beqarie, festa diplomimi, udhëtime të personalizuara, festa me tema të ndryshme dhe shumë e shumë të tjera…